Dela sidan:

Allt Om Stockholm grundades 1996 och har länge varit tight förknippat med Aftonbladet. Men nu får sajten nya ägare i Mitt i. 
– Allt om Stockholm har länge haft en stark position som Stockholmarnas främsta guide till stadens nöjesliv, och blir ett bra och tydligt komplement, inte minst digitalt till Mitt i:s nuvarande innehåll och läsare, säger Erik Norberg, vd för Mitt i, i ett pressmeddelande.

LÄS MER: Allt om Stockholm-redaktionen ersätts av Minimedia

Mitt i:s chefredaktör Anna Körnung blir ansvarig utgivare med Eric Thorsson som övergripande featureansvarig för Mitt i och redaktionellt ansvarig för Allt om Stockholm. Magnus Häggström, (Strategi- och Affärsutvecklingschef på Mitt i) blir vd.
– Tillsammans med Mitt i och dess drygt 900 000 läsare kan vi med Allt om Stockholm både erbjuda ett uttalat starkt och unikt innehåll av lokala nyheter, nöje och guider - men inte minst ännu starkare annonslösningar i fler kanaler, säger Magnus Häggström.

Förra året omsatte Allt Om Stockholm 9 miljoner kronor och gjorde en förlust på 3,5 miljoner.Dela sidan: