Dela sidan:

Han ska med titeln communication manager jobba med Tietos bransch- och tjänsteerbjudanden på den svenska marknaden.
– Det känns otroligt spännande att kunna ansluta till Tieto med den nya strategin på plats, samtidigt som det sker en ökad satsning på den svenska marknaden. Jag ser fram emot att kunna bidra till pr-arbetet och få möjlighet att jobba med digitaliseringsfrågor som berör och förbättrar så många människors vardag, kommenterar Pelle Nordin

Kia Haring, global kommunikationschef på Tieto är glad över värvningen. 
– Han har förmågan att arbeta med och skapa resultat i såväl egna som förtjänade kanaler. Det tillsammans med en bakgrund från konsultsidan och många olika branscher är egenskaper som blir viktiga när vi ska stärka Tietos varumärke på den svenska marknaden, säger hon. Dela sidan: