Dela sidan:

Efter nära fyra år som ansvarig säljare på MTG Radios kreativa avdelning går Alexandra Souihi vidare i karriären. Hon axlar nu rollen som Project Manager på Bonnier News Brand Studio som producerar innehåll med dess contentbyrån Wasp Communciation. 

Hon är stolt över sin tid på MTG.
– Men nu ska det bli roligt att fortsätta utvecklas på ett nytt spännande företag. Jag älskar att få leverera kreativa lösningar med hjärta och passion där målsättningen är att skapa engagemang och det ser jag fram emot att göra på Bonnier News Brand Studio, säger Alexandra Souihi i en kommentar. 

Anna Arvidsson, chef för Bonnier News Brand Studio, säger att den nya värvningen har ett "fantastiskt driv, kreativitet och närhet till kunderna". 
– Med Alexandra Souihi gör vi ett redan starkt team ännu starkare, säger hon och fortsätter:

– Det känns väldigt kul att vi får förtroendet att växa, vi har levererat över förväntan trots rejäl budgetökning från föregående år.Dela sidan: