Dela sidan:

Lena Ander har som generalsekreterare för Nätverket för Hållbart Näringsliv (NMC) jobbat med hållbarhetsfrågor i näringslivet. Nu ska hon använda sina erfarenheter för att göra även MTG mer ansvarsfull och hållbar. I nya rollen i mediekoncernen ska hon nämligen jobba med att implementera dess strategiska corporate responsibility-arbete. 

Hon är stolt över sin tid på NMC.
– Jag är stolt över vår förändringsresa, föreningen har blivit starkare och är idag en central aktör inom näringslivet och del av debatten, kommenterar hon. 

Men Lena Ander ser nu fram emot sin nya roll på MTG.
– Det känns extra bra att gå in i en verksamhet där högsta ledningen har ett genuint engagemang för hållbarhetsfrågorna, säger hon och fortsätter. 

– Den internationella medieindustrins räckvidd är oerhört stor och dess innehåll kan påverka människors sätt att tänka och agera, därför finns det en enorm kraft och potential att bidra positivt genom att driva en ansvarsfull verksamhet.


Dela sidan: