Dela sidan:

Brittisk fotboll började sändas i Sverige redan 1934, innan matcherna ens hade börjat sändas i England. Vi svenskar har också en tradition av att spela på matcherna, särksilt genom Stryktipset på lördagar. 

Det uppmärksammar Svenska Spel i en ny video signerad Jung Relations. Här möter vi Storbritanniens ambassadör David Cairns som riktar ett stort tack till Sveriges befolkning för vårt långa och trogna intresse för brittisk fotboll. Bakgrunden till hans hälsning är att industrin och ekonomin kring fotboll blir allt större och viktigare.

– Vi svenskar älskar nästan engelsk fotboll mer än engelsmännen själva, så att få en sådan här fin hyllning från Her Majesty's Ambassador himself är väldigt skoj. Nu håller vi tummarna för att svensken i Manchester fortsätter bjuda på magi i samma takt säsongen ut, säger Max Hafelt, rådgivare på Jung Relations i en kommentar.

Se filmen här:Dela sidan: