Dela sidan:

På MTG har Johan Johannson haft ledande befattningar i både den operativa verksamheten samt på koncernnivå inom finans, HR och operations. Närmast kommer han från jobbet CFO/COO för MTG Sverige. 

Nu tar han istället över som vd på Tre Sverige. Ett jobb som Nicholas Högberg lämnade i våras på egen begäran. 

– Jag är mycket glad över att ha fått möjligheten att leda Tre i en mycket spännande tid. Tre har tagit marknadsandelar varje kvartal de senaste nio åren och det kommer bli mycket spännande att få vara en del av den fortsatta accelererande resan. Tre har gjort ett fantastiskt jobb och byggt bolaget med lönsam tillväxt. Det känns inspirerande och roligt att få förtroendet att ta Tre till nästa steg, kämpa för fler och nöjdare kunder, utveckla bolaget och därigenom bygga långsiktigt värde, säger Johan Johansson, tillträdande vd på Tre Sverige, i ett pressmeddelande.

Han tillträder det nya jobbet den 10 oktober.Dela sidan: