Dela sidan:

Filmproducenten och matfotografen Bianca Brandon Cox går till reklambyrån Hill som satsar på content och därför vill ha egen filmproduktion. Brandon Cox har gjort material till bland annat filmer och magasin för såväl redaktionella och kommersiella kunder.

På Stockholmskontoret  byggs även en film- och fotostudio och på Gotland knyts en befintlig film- och fotostudio till Hill.

– Vi ökar hela tiden på den digitala sidan och jobbar med kanaler som kräver att det går snabbt från idé till publicering. Vi vill också få ner kostnaderna för rättigheter och år-två-kostnader som idag ofta bromsar våra kunders satsningar. Hos oss ska kunden kunna få ut sina kampanjer i alla kanaler, över hela världen utan att betala extra för det, säger Hills vd, Lars Andersson i ett pressmeddelande.Dela sidan: