Dela sidan:

E-handel är ett stort fokusområde på PostNord. Därför är det naturligt att bolaget lyfter fram sin palett av tjänster på området i deras nya nordiska kampanj. Här möter vi karaktärerna Erik och Anna som skickar allt mer bisarra gåvor till varandra som bevis för deras kärlek.
– De här filmerna visar bredden i vårt erbjudande. Sedan i somras uppträder vi under ett gemensamt varumärke i alla de nordiska länderna. Kampanjen är ett första steg i att öka den nordiska profilen med fokus på logistik och e-commerce, säger Tobias Wagner, varumärkes- och marknadskommunikationschef på PostNord i en kommentar.

Byrån som ligger bakom är Forsman & Bodenfors. De har anlitat Bacon-regissören Bart Timmer som slog igenom med den uppmärksammade Heineken-kampanjen "The closet". 

Här är de två första filmerna av totalt sju:Dela sidan: