I natt vann Mobiento / Deloitte Digital pris i Smarties Awards i New York för kampanjen Urban Escape - the Rooftop Experience som gjordes för AMF Fastigheter. Priset vanns i kategorin Lead generation i konkurrens med bidrag från mer än 30 länder.

Appen använde Virtual Reality för att visa hur  hur oanvända takytor skulle kunna bli miljöer där kaféer och grönområden samsas.

– Denna kampanj visar att det lönar sig att satsa på ny teknik – om det görs på rätt sätt. För oss är det naturligt att pusha gränserna för innovation, och det var verkligen roligt att jobba med AMF Fastigheter och det progressiva teamet bakom Urban Escape, säger Frans Borgstrand, partner på Mobiento / Deloitte Digital.

Urban Escape är ett byggnadsprojekt i centrala Stockholm som pågår fram till 2019. Det handlar om fem fastigheter i innerstan.