Dela sidan:

Kent är just nu igång med sin avskedsturné. Några som vill stämma upp i hyllningskören till Eskilstuna-bandet är Spotify som nu skapat specialsajten Dinsistatidmedkent.com. Här låter de fansen att dyka ned i all möjlig data kring deras egna Kent-lyssnande. 
– Det är nästan omöjligt att sätta fingret på hur mycket kent som band har influerat och format svensk pop under mer än en kvarts sekel. Därför är det något extra speciellt i att kunna ge både gamla- som nya fans chansen att uppleva och uttrycka sin kärlek för bandet - svart på vitt, säger Jenny Hermanson, Nordisk vd på Spotify i en kommentar.

Förutom hårda siffror kring hur mycket du har lyssnat på bandet kan Spotify även tala om vilken typ av fan du är och huruvida du tillhör de mest hängivna fansen i landet lagom.

Här är de mest populära kent-låtarna genom tiderna på Spotify:
1. Utan dina andetag
2. La Belle Epoque
3. 999
4. Dom Andra
5. Pärlor
6. Egoist
7. Kärleken väntar
8. Sverige
9. Skisser för sommaren
10. TöntarnaDela sidan: