Dela sidan:

Martin Hansson lämnar Metro Mode efter drygt tre år för att bli moderedaktör på Café. Förutom det redaktionella uppdraget flyttar Martin Hansson även sin blogg till sajten. 
– Jag har haft tre fantastiska år som moderedaktör på Metro och verkligen fått möjligheter att utvecklas. Nu vill jag gärna ta nästa steg – till Sveriges bästa magasin för män, säger Martin Hansson i ett pressmeddelande.

Rekryteringen är en del i Aller Medias satsning på influencers, som av en händelse leds av Metro Modes förra chef Hannah Sjöström
– Martin Hansson är en av de mest tongivande rösterna inom manligt mode idag och många varumärken har upptäckt det. Att han nu blir en del av Aller Medias nya satsning på influencers innebär ett lyft för erbjudandet inom herrmode, säger hon i en kommentar.Dela sidan: