Dela sidan:

Tidigare i år lanserade Zlatan Ibrahimovic sitt egna klädmärke A-Z Sportswear med buller och bång. Tillsammans med Forsman & Bodenfors har han skapat ett hårt och svartvitt manér som berättar för mottagarna att det är upp till dem att nå sina drömmars mål. 

Nu går de in som huvudsponsor till loppet Tough Viking som är utvecklat i samarbete med svenska elitförbandet Kustjägarna. Det ställer stora krav på de som deltar att vara beredda på kamp. 
– Precis som A-Z, finns Tough Viking för idrottare som vill utmana sig själva, oavsett träningsform, nivå eller bakgrund. Tävlingen handlar om mental styrka och uthållighet, och det är värden som vi står för och vill främja. Vi kommer att göra många spännande saker tillsammans med Tough Viking framöver, kommenterar Knut-Erik Kollberg, vd på på A-Z.

Sponsorskapet träder i kraft nästa år.Dela sidan: