Dela sidan:

Joakim Lamotte. Provokatören, debattören, mediekanalen. Nu har han gjort det igen. Tagit sig an ett samhällsfenomet på sitt patenterade sätt. Den här gången är det clownerna. Trenden som sprider skräck från stad till stad. Snackisen som toppar alla nyhetssändningar.

Under måndagsmorgonen lade Joakim Lamotte upp ett klipp där han, till synes väldigt arg, åker runt i Göteborg och ondgör sig över de obehagliga clownernas framfart. 

"Till de clownerna har jag bara en sak att säga. Kommer ni till mitt område och skrämmer mina barn, då kommer ni att få ångra det för resten av era liv. Om ni tycker ni är skrämmande har ni aldrig sett mig förbannad. Jag kommer jaga er så långt bort så ni fattar inte, Jag kommer tvinga er att äta hundbajs så ni gråter och ropar på mamma, säger han bland annat i klippet."

I videon säger Joakim Lamotte även att han tycker att det finns tillräckligt med clowner i Sverige. Han syftar på politiker och andra makthavare som kritiseras i hans videoinlägg.

När GP ringde upp Joakim Lamotte kort efter publiceringen stod han för sin sak.

Många av frilansjournalistens fans hyllar klippet. Samtidigt är flera journalister kritiska. 

Bland annat Jack Werner som anser att Joakim Lamotte borde uttrycka sig mer ansvarsfullt med tanke på hur pass stor följarskara (60.000 på Facebook) han har. 

 

 Dela sidan: