Dela sidan:

ICA-Stig är reklamkaraktären som förkroppsligar bilden av en ICA-handlare. Nu lånar konkurrenten Coop namnet till sin senaste kampanj som fokuserar på deras priser. "Ulf", "Stig" och "Cindy" har nämligen alla börjat handla på Coop som har den billigaste maten på nätet.
– Att erbjuda prisvärd mat till våra kunder och medlemmar ligger i Coops dna. Med kampanjen vill vi på ett humoristiskt sätt visa upp att vi lever upp till detta löfte, säger Björn Larsson, marknadsdirektör på Coop, i en kommentar.

Coop lånar även Willys reklammanér, som under många år har gnuggat in budskapet "Sveriges billigaste matkasse".

Kampanjen kommer att synas i Aftonbladet, Expressen, Kvällsposten, GT och Metro. En viktig kanal blir också Coop.se, där det också finns fakta om de prisjämförelser som ligger till grund för kampanjen.Dela sidan: