Dela sidan:

Så sent som i mars valde Zmarta group McCann som ny byråpartner. Sedan dess har företaget köpts upp av tyska Bauer Media och framöver får Tillsammans ansvaret för koncept och strategi globalt.  

– Vi letade efter en byrå som är mer än bara en reklambyrå. För oss var det viktigt att få en affärspartner som inte bara kan hjälpa oss att skapa stark kommunikation utan också kan vara delaktiga i att utveckla vår position och erbjudande, säger Mattias Hallgrim chief marketing officer på Zmarta Group i ett pressmeddelande.

– Tillsammans imponerade på oss med sin mix av kommunikationsförståelse och digital kompetens. Deras starka content-erbjudande kommer också vara viktigt i våra kommande satsningar och hjälpa oss att nå våra aggressiva mål, fortsätter Mattias Hallgrim.

Zmarta group kommer som ett led i Bauer Media Groups uppköp att investera för att fortsätta växa på sina nyckelmarkander. Samarbetet startar omedelbart och omfattar samtliga varumärken i Zmarta groups portfölj. I uppdraget ligger såväl att ta fram nya varumärkesstrategier som utveckling och framtagande av kampanjer.

– Vi tycker uppdraget känns otroligt spännande. Dels för att vi älskar att arbeta med utmanarvarumärken och dels för att det känns som många konsumenter inte är bekanta med denna typ av tjänst och därför inte får de bästa villkoren när de ska teckna ett lån, säger Fredrik Svensson, grundare Tillsammans.Dela sidan: