Dela sidan:

DigitasLBi har slagit ihop sina fem kontor i Norden för att bredda sitt erbjudande och Karen Ruudh, kundansvarig för bland annat en av byråns största kunder Husqvarna Group, tillträder tjänsten som byråchef i Göteborg i dag.

I den nya nordiska organisationen samlas 250 medarbetare inom strategi, kommunikation, teknologi, data och aktivering. Det största kontoret finns i Göteborg .

– Jag är väldigt glad över min nya roll som byråchef för Göteborg och chansen att tillsammans med kollegor och kunder över hela norden fortsätta skapa möjligheter kring digital transformation. Med den nya nordiska strukturen kan vi erbjuda ett holistiskt tänkande men lika viktigt är det för mig att inspirera och skapa en attraktiv arbetsplats lokalt där expertis och kompetens får växa och ta plats, säger Karen Ruudh i en kommentar.

Parallellt med rollen som byråchef behåller Karen Ruudh kundansvaret för Husqvarna Group, vilket är ett självklart sätt att arbeta för en kundfokuserad byrå. Lika självklart som det är för DigitasLBi att ha en jämn könsfördelning inom ledningen, en annars ovanlig syn in i byråbranschen.Dela sidan: