Dela sidan:

I år var det Volt som gjorde Guldäggskampanjen och året dessförinnan låg Volontaire bakom konceptet. Till nästa års tävling har valet fallit på King.
– Vi är väldigt glada och peppade inför att jobba med King. Våra förväntningar är såklart oerhört höga med tanke på deras tidigare arbete. King är en byrå som känns väldigt aktuell och ligger väldigt rätt i tiden, säger Linda Nilsson, projektledare på Guldägget i en kommentar.

Kings enskilt största kund är ICA, och på senare tid har de uppmärksammats för appen "Let's talk" som de gjort för Läkerol.
– Det här är ett dröm- och mardrömsuppdrag i ett. Dröm eftersom Guldägget är en tävling vi själva verkligen tycker är viktig. Mardröm eftersom kommunikatörer (eller vad vi nu vill kalla oss) är bland de mest analytiska, kritiska och medvetna personer som finns. Alltså kanske den jobbigaste målgruppen man kan ha att göra med, hälsar arbetsgruppen på King.

Denna består av: 
Pernilla Berg, projektledare King
Victor Söderberg, planner King
Linnéa Gardefjord, art director King
Jesper Stein, art director King
Axel Lokrantz Månson, art director King
Christoffer Dymling, copywriter King
Linda Nilsson, projektledare Guldägget
Fredrik Kullberg, produktionsledare GuldäggetDela sidan: