Dela sidan:

Marcus Schuterman är uppvuxen med mode genom familjeverksamhet har de senaste sex åren studerat samt arbetat utomlands med juridik, digitala strategier och manligt mode.

– Att jobba som moderedaktör för Metro Mode Man är att få arbeta med det jag älskar och gör dagligen. Det känns helt magiskt, säger Marcus Schuterman i ett pressmeddelande.

Han kommer ta över rollen som moderedaktör efter tidigare redaktören Martin Hansson.

– Som redaktör jag vill hjälpa män till att leva ett snyggare och smartare liv. Jag kommer att ge tips kring bland annat kläder, teknikprylar och hälsa. Nya Metro Man kommer att uppmuntra den livshungriga läsaren att dagligen gå in på vår sajt för att hitta nytt, spännande innehåll.

Marcus Schuterman kommer förutom att arbeta som redaktör även blogga för Metro Mode vilket gör att läsarna också kommer kunna följa honom i hans vardag.

– Vi är enormt taggade på att få in Marcus med all sin energi och alla hans tankar kring Metro Mode Man och ser fram emot att bygga hela segmentet ytterligare. Personligen kommer jag att lusläsa hans modeplock för att få de bästa genvägarna till julklappstipsen till mannen därhemma, säger Kia Agerhem affärsområdeschef Metro Mode i en kommentar.Dela sidan: