Dela sidan:

Grand Hôtel möter i dag hård kritik och kraftiga protester eftersom att Sverigedemokraterna tillåts arrangera en fest med högerextrema deltagare från hela Europa.

Under fredagen skulle Metro Mode arrangera ett evenemang på Grand Hôtel tillsammans med kunderna Friggs och Sally Hansen. Men nu byter de lokal i protest. Det meddelar profilen Petra Tungården i ett blogginlägg. Hon är kritisk till att de inte blev informerade på förhand om SD:s gala. 

"Hur kan man inte låta företag bli informerade om den lilla petitessen och låta oss som bolag själva göra ett aktivt val om vi vill vistas under samma tak som Sverigedemokrater och EU:s extremister" skriver Tungården.

I morse ringde hon Hotell Diplomat "i panik" och lyckades boka en ny lokal. Men trots bytet vill hon ändå inte att kritikstormen i första hand ska riktas mot Grand.

"Sedan är det också synd att det som uppmärksammas mest i pressen är det faktum att de just ska vistas på Grand Hotell. Och Grand Hotells kopplingar till nazismen genom åren. Rubriker som: "Folket rasar: Ger Grand Hotell dåliga betyg på Tripadvisor".
När strålkastarljuset och protesterna istället borde riktas mot SD och galans grundtanke och huvudsyfte".Dela sidan: