Dela sidan:

Edelman Deportivo går som tåget. I natt kammade byrån hem tre vinster för den uppmärksammade kampanjen "Give a Beep" för Hövding, under den internationella tävlingen "Marketing Can Change The World Awards". Give a Beep vann i kategorierna Chairman's Award, Best Use of Technology och Innovation of the Year.

Nu värvas dessutom kreatören Martin Jon Adolfsson från BBH London till gänget i Stockholm. Martin Jon Adolfsson har varit med och skapat den uppmärksammade Samsung Bedtime VR Stories. Han har tidigare arbetat på bland annat TBWA, CP+B, Anomaly och R/GA. På Edelman Deportivo tar han sig an rollen som Creative Dreictor.

– Redan från första stund så klickade det, Edelman Deportivo är en av de mest fantastiska tänkarna jag stött på. De blandar storytelling med innovation för att skapa kulturellt förankrad och förtjänad magi, säger Martin Jon Adolfsson i en kommentar.

Edelman Deportivo har kunder som Tele2Dela sidan: