Dela sidan:

Nästa år blir ett år av förändring för många medarbetare inom Bonnierkoncernen, gör källor till Resumé gällande.

Bonnier Tidskrifter genomför omfattande besparingar när förlaget flyttar från de dyra centrala lokalerna på Sveavägen till Bonnierhuset på Torsgatan. Resumés källor uppskattar besparingen till tiotals miljoner kronor om året.

I samma veva kommer Bonnier Business Media (där bland annat Resumé, Veckans Affärer och Dagens Medicin ingår) att flytta från Bonnierhuset på Torsgatan till DN-skrapan i Marieberg. En flytt som planeras till våren 2017. Bonnier Tidskrifters flytt planeras till augusti nästa år, men ingenting är klart menar förlagets vd Lars Dahmén

– Vi måste flytta för att kontraktet går ut. I andra hand behöver vi mer moderna lokaler och tanken är att Torsgatan ska rustas innan vi flyttar in.

Handlar det också om att spara pengar?
– På lång sikt kommer vi att göra det ja, men inte under de första åren.

 

Fyttten gäller samtliga av Bonnier Tidskrifters personal.Dela sidan: