Dela sidan:

I november 2015 lämnade Faje Gani jobbet som vd för Nöjesguiden. Sedan dess har ägnat tiden åt att investera i ett antal bolag. För en tid sedan hörde Sellbranch av sig. Bolaget som representerar Twitter i Sverige gav honom erbjudandet att ta över verksamheten i Norden. 

Huvuddelen i uppdraget är försäljning.
– Det jag har ägnat mig åt större delen av mitt liv, säger Faje Gani till Resumé. 

Hur ser du på utmaningarna för den nordiska marknaden?
– Det finns en rad spännande utmaningar. I dag använder många journalisten Twitter som första nyhetskälla och plattformen är så mycket mer än 140 tecken och politik. Med investeringarna i rörligt innehåll skapas helt andra möjligheter. Det är bara att titta på NFL-matchen (San Diegp Chargers mot Denver Broncos den 14 oktober) som  hade över 2 miljoner tittare via vår plattform. Vi är en modern nyhetskanal i dag.  Dela sidan: