Dela sidan:

Telia lanserar under fredagen sitt nya marknadskoncept "Här har du ditt liv" som gjorts i samarbete med Forsman & Bodenfors.

– Vi vill illustrera att vi delar våra kunders passion för livet online och genom det nya konceptet visa på den allt mer uppkopplade verkligheten. Att en allt större del av livet utspelar sig på nätet eller i mobilen och att gränsen för vad som är det riktiga livet och livet online är på väg att suddas ut, säger Lars "Laxen" Axelsson, marknadschef på Telia.

Telia vill visa att de erbjuder en helhetsupplevelse för det uppkopplade livet, både privat och i yrkeslivet.

– Genom att fortsätta leda utvecklingen och framförallt ta täten i kundernas digitala vardag vill vi som marknadsledande skapa ett bättre liv för våra kunder. Någon som delar sina kunders passion. Någon som står för något, vill något, brinner för något. Denna någon är vi och vi är till för alla, säger Lars Axelsson.

HÄR ÄR FILMEN:Dela sidan: