Dela sidan:

I TV4 Play får användarna logga in för att ta del av kanalens utbud. Men de slipper inte reklamavbrotten. Med start nästa år kommer det att visas reklamfritt på C Mores plattform. Därmed skrotas tjänsten TV4 Play Premium vilket innebär att TV4 Play blir en renodlad, reklamfinansierad gratistjänst. 

–  Med egna originalserier, exklusiv sport och det bästa från Hollywood kombinerat med TV4:s lägereldsprogram reklamfritt får nu C More ett unikt engagerande utbud på den svenska marknaden, som du inte kommer att kunna hitta någon annanstans. Kraften i att ha det breda innehållet som det pratas om är enorm. Samtidigt kommer vi att fortsätta utveckla den tekniska användarupplevelsen, säger Casten Almqvist, vd för Bonnier Broadcasting, i ett pressmeddelande.

De kunder som i dag har ett TV4 Play Premium-abonnemang flyttas över till C More, där de utan extra kostnad också tillgång till C Mores alla filmer och serier. 

Sedan tidigare har TV4 Play Premiums sportpaket flyttats till C More.Dela sidan: