Dela sidan:

I går rapporterade Resumé att Mindmakers byråchef Elin Ahldén lämnar för att istället bli delägare i Lennox PR. Nu meddelas att Malin Sparf Rydberg blir hennes efterträdare. 

Malin Sparf Rydberg kommer närmast från Betsson och har en gedigen bakgrund inom kommunikationsbranschen. Bland annat i roller som kommunikationsdirektör för Friends Arena och innan dess informationsdirektör på Tele2. Hon känner Mindmakers väl sedan tidigare – men då i rollen som köpare av deras tjänster. 
– Mindmakers har alltid imponerat på mig genom att vara en modig och driven byrå och jag ser fram emot att få vara med och utveckla Mindmakers ytterligare tillsammans med Christina Saliba, som jag tidigare anlitat i olika projekt. Min erfarenhet från kundsidan och hennes långa bakgrund inom byråvärlden kommer att bli en riktigt bra kombination, säger Malin Sparf Rydberg i en kommentar.

Christina Saliba, vd för Mindmakers och delägare i BBS Group, gläds över sin värvning:
– Jag har jagat Malin i många år, hon har länge varit en drömrekrytering för mig och Mindmakers. Man får aldrig sluta jaga talang som är i världsklass och det är Malin. Hon kommer ha en central roll för vår tillväxt på Mindmakers PR och vår bolagsgrupp.


Dela sidan: