Dela sidan:

Syftet med den nya webb-tv-serier är att visa hur viltkött fungerar väl i kombination med en ljus lager. Här möter programledaren Lubbe Garell tre kockar med kök från tre olika världsdelar för att tillsammans tillaga deras versioner av svenskt vildsvin.
– Trots att det har blivit mer populärt att äta vilt i Sverige är vi fortfarande alltför dåliga på att ta vara på de tillgångar vi har. Därför är det extra kul att ta del av kockarnas egna tolkningar av just vildsvin, säger han i en kommentar. 

Serien består av tre avsnitt där Lubbe Garell möter Ai Ramen, El Taco Truck och Tennstopet, som på olika sätt tillagar just vildsvin. 

Varumärket som står bakom "En ofiltrerad syn på livet" är Staropramen. Bakom idé och koncept står magasinet C/O Hops tillsammans med kommunikationsbyrån AWB. 

Se trailern för programmen här:Dela sidan: