Dela sidan:

Social native är som namnet antyder en nativeannons som är tydligt annonsmärkt i bloggar, där smygreklam är ett vanligt förekommande problem. Bakom initiativet står influencer marketing-bolaget Tailsweep. 
– Detta är en del av framtiden, vi ser att vi kan öka våra influencers intäkter med det nya spännande formatet och kunderna efterfrågar mer native content, kommenterar Daniel Troyse, head of influecers på Tailsweep.

Nativeannonsen publiceras direkt i bloggarna via deras CMS. Inlägget skiljs ut från traditionella sponsrade inlägg med tydlig annonsmärkning och annan bakgrund, men behåller typsnitt för att kännas relevant. En fördel jämfört med displayannonnser är att de inte drabbas av adblockers.

Aktiva kampanjer ligger i skrivande stund uppe på Carolinesmode.com, Kryddburken.se och Monasuniversum.se.Dela sidan: