Tidigare i år lämnade Titti Schultz NRJ:s morgonprogram. Då var det inte klart vad hennes nästa karriärutmaning skulle bli. Nu står det klart att hon går till P5 Stockholm. 
– Vi är väldigt glada och stolta att kunna presentera Titti Schultz som ny programledare för P5 STHLM. Förutom sin långa erfarenhet som programledare har hon också ett stort engagemang – Titti kommer att ge lyssnarna en energifylld och aktuell morgon, säger Andreas Miller, kanalchef för P4 Stockholm och P5 STHLM i ett pressmeddelande.

Titti Schultz har programlett morgonprogram sedan 1998 då hon började på Rix MorronZoo.
– Det här kan bli det mest spännande jag någonsin gjort! Många ser fram emot julen, jag räknar dagarna tills jag får kasta mig ut i etern igen. Jag har gjort radio länge och när det gäller hantverket är det mesta mycket snarlikt jämfört med andra radiokanaler, men i övrigt så finns det möjligheter och en bredd hos Sveriges Radio som jag längtat efter, säger Titti Schultz.