Morgonprogrammet "Gry & Anders med vänner" består av Gry Forssell, Anders Timell och Malin "Praktikant-Malin" Stenbäck. Utöver den kända trion så bjuds det varje dag in nya vänner och nu återkommer David Batra som en av vännerna med start i januari.

– Jag förväntar mig många skratt, han är fantastiskt rolig. Det är fruktansvärt kul när han är med, så det blir många härliga morgnar, säger Gry Forsell i ett pressmeddelande. 

David Batra är en av Sveriges mest framstående komiker, ståuppare och författare och har gjort ett antal tv-program, filmer och böcker. David Batra har också humorpodden "David Batras Podcast" där han tar upp underhållande nyheter från lokala tidningar runt om i Sverige.

– "David är en av Sveriges roligaste människor och det är fantastiskt kul att han är tillbaka", säger Sven Hallberg programchef på Mix Megapol.

Morgonshowen Gry & Anders med Vänner har också Thomas Bodström, Hans Wiklund och Olof Lundh som återkommande vänner. Programmet hörs varje vardag 05.00 -10.00 på Sveriges största radiostation - Mix Megapol.