Lina Åhman har jobbat med digitala och sociala medier för ett flertal stora tv-produktioner, däribland, Idol, Melodifestivalen och Allsång på Skansen. Nu rekryteras hon av sociala medier-byrån Socialminds. 
– Vi fick upp ögonen för Lina då vi jobbade tillsammans under Melodifestivalen och Eurovision Song Contest förra året. Vi visste redan då att hon skulle passa perfekt hos oss och nu har det äntligen blivit möjligt att få över henne som projektledare hos oss, säger My Söderholm, vd på Socialminds, i en kommentar.

I uppdraget som projektledare kommer hon att dela sin tid mellan kundansvar och att övergripande koordinera arbetet på byrån.
– Socialminds har en spännande bredd på kunder och har bevisat om och om igen att de har den kreativa höjden och förståelsen för att genomföra och driva kampanjer under lång tid. Det är precis den typen av utmaning och utveckling jag letat efter, säger Lina Åhman.