Expressen har knytit till sig flera nya namnkunniga krönikörer senaste året, bland annat Alex Schulman, Hanne Kjöller och Clara "Underbara Clara" Lidström. Nu sällar sig komikern Özz Nûjen till skaran. 
– Mitt skrivande är som det övriga jag gör inom teater, standup, radio och tv. Jag vill roa och oroa. Få folk att tänka till, tänka om och tänka nytt och förhoppningsvis ibland med ett leende på läpparna, säger han i ett pressmeddelande. 

Han premiärkrönika publiceras nästa vecka. 
– Krönikörerna har starka positioner i alla våra kanaler som samtliga tagit marknadsandelar de senaste åren. Skribenterna vet att vår redaktion är superengagerad för att ge dem största möjligen räckvidd och genomslag bland annat på Facebook där Expressen är största medieaktören, det är ett gott betyg till alla som jobbar hårt på redaktionen att de här stjärnorna väljer oss, kommenterar Expressens redaktionschef Magnus Alselind.