Suzan Hourieh Lindberg grundade kommunikatörsnätverket The Social Few våren 2016. Tidigare har hon varit kommunikatör på strategi- och varumärkesbyrån LynxEye. Nu rekryteras hon av Berghs. 
– Med Suzan förstärker vi nu med en projektledare med extra fokus på affärsutveckling. Till affärsutveckling tillför vi ytterligare en operativ projektledare. Och rekryteringen är precis påbörjad efter en affärsutvecklingschef till Berghs, säger Berghs vd Camilla Wallander i en kommentar. 

Berghs vill växa inom affärsområdet företag med nya erbjudanden. Här kommer Suzan Hourieh spela en viktig roll. 
– Berghs befinner sig i ett oerhört spännande skede med nya satsningar, inte minst internationellt. När jag fick frågan om jag ville vara med och utveckla Berghs erbjudanden behövde min chef inte avsluta meningen. Svaret var givet, kommenterar Suzan Hourieh Lindberg.