Dela sidan:

I höstas slutade Unni Jerndal som kommunikationsdirektör på Polisen. Enligt DN fick hon sparken. 

Nu har Unni Jerndal gjort klart med ett nytt jobb – nämligen som kommunikationschef på Bankgirot. 
– Bankgirot bär upp samhällsviktiga funktioner som nav för betalningar i den svenska finansbranschen. Samtidigt skapar den digitala utvecklingen stora förändringar kring verksamheten. Det känns spännande och roligt att få bidra med ett strategiskt kommunikationsarbete i det här skedet, säger Unni Jerndal i ett pressmeddelande.

Tidigare i karriären har hon varit kommunikationschef på Riksgälden och ekonomijournalist bland annat på TV4, Ekonominyheterna/Dagens industri och
Sveriges Television, Aktuellt.
– Betalningsbranschen befinner sig i en period av snabb transformation och det gör att vi vill utveckla kommunikationen både internt och externt. Unni Jerndals långa erfarenhet både från kommunikation i finansbranschen och i offentlig sektor samt hennes tid som journalist ger oss ett starkt tillskott i arbetet, säger Torbjörn Ericsson, vd Bankgirot.Dela sidan: