Dela sidan:

Sedan 2011 har Emilia Klang jobbat på Plaza Kvinna. Först som modeassistent men har sedan dess avancerat till moderedaktör, modechef och sedan april 2016 har hon innehaft rollen som chefredaktör. Nu tar hon klivet vidare till Damernas Värld och DV Mode.

– Damernas Värld är Sveriges största modetidning och jag är naturligtvis glad för det här steget, säger Emilia Klang. Jag är otroligt stolt över den resa Plaza Kvinna har gjort, men nu blickar jag framåt mot en ny utmaning och jag ser fram emot att utvecklas inom Bonnier Tidskrifter tillsammans med redaktionen på Damernas Värld. Tidningen har en väldigt tydlig inriktning och det ska bli roligt att bli en del av den, säger Emilia Klang. 


– Vi ser oerhört mycket fram emot att få hit en erfaren moderedaktör till vårt team på Damernas Värld. Jag är säker på att Emilia kommer att kunna bidra med gedigen kunskap och samtidigt utvecklas med oss, säger Martina Bonnier, chefredaktör på Damernas Värld och DV Mode.


Emilia Klang tillträder sin nya tjänst som moderedaktör den 1 februari.Dela sidan: