Dela sidan:

Personliga tränaren och hälsoprofilen Ida Warg har under sina år som bloggare inspirerat kvinnor till att respektera och älska sina kroppar genom en hälsosam inställning till träning och mat. För Ida betyder hälsa att må bra utan magont, stress eller ångest.

– Idas syn på träning och välmående går helt i linje med det budskap vi vill förmedla med Metro Mode Hälsa. Under våren 2017 fortsätter vi att satsa hårt på vårt hälsosegment och är därför väldigt glada över att välkomna Ida i vårt team, säger Jenny Sunding, hälsoredaktör på Metro Mode i ett pressmeddelande.

I bloggen som lanseras under vecka 4 på metromode.se kommer hälsoprfilen att dela med sig av tränings- och kosttips, hälsosamma recept, sin egen träning och allt annat som händer i hennes vardagsliv.

– Det känns jättekul att flytta min blogg till Metro Mode och jag ser fram emot att börja jobba med alla positiva och härliga människor i teamet bakom sajten, säger Ida Warg i en kommentar.Dela sidan: