Dela sidan:

Målsättningen för Regi under den nye vd:n blir att fortsätta expandera företagets verksamhet internationellt.

– Idag bygger vår verksamhet på tre branschstudier; Årets Byrå, Årets Advokatbyrå och IR Nordic Markets. I samband med att vi nu expanderar internationellt så är Pia rätt lämpad att driva Regi vidare som vd, säger Robert Skölfman i ett pressmeddelande. Själv fortsätter han på Regi som arbetande styrelseordförande.

Pia Grahn har en mångårig erfarenhet i byråbranschen från ledande positioner på bland annat McCann, H+K Strategies och Grayling samt som vd för KOMM (tidigare Sveriges Reklamförbund).

Hon har även en bakgrund som reporter på Dagens industri och Resumé.

– Robert och jag lärde känna varandra för många år sedan, då jag arbetade som reporter. Jag har både skrivit om Årets Byrå-studien, varit byråledare och använt Regis tjänster och även arbetat med Robert som rådgivare. Att nu kliva in som vd för Regi känns fantastiskt roligt och samtidigt lite grann som att cirkeln är sluten, säger Pia Grahn.

I dag har Regi ca 15 medarbetare. Årets Byrå-studien genomförs idag i Sverige, Finland och Norge. Även IR Nordic Markets är en nordisk studie.

-– Vi genomför Årets Byrå-studien i Sverige för 17nde året i år, i Norge för andra året och i Finland för första året. Nu tittar vi även på Danmark för att kunna genomföra en nordisk studie inom en snar framtid. Pia och jag kommer att jobba en hel del med vår
internationalisering, säger Robert Skölfman.Dela sidan: