Dela sidan:

Mittmedias tidningar i Västmanland och Stockholmsområdet inkluderar Länstidningen i Södertälje, Norrtelje Tidning, Nynäshamns-Posten, VLT, Sala Allehanda, Fagersta-Posten och Bärgslagsbladet/Arboga Tidning.

Hedlund lämnar rollen som nyhetschef och ställföreträdande utgivare på Länstidningen i Södertälje, jakten på hennes ersättare inleds på en gång.

– Det här ska bli så otroligt roligt! Jag har arbetat på LT i 20 år och har haft en mängd olika roller, de senaste åren som nyhetschef och stf utgivare. I det här nya uppdraget får jag jobba med alla redaktioner i Daniel Nordströms utgivarområde och det känns verkligen spännande, säger Lillian Hedlund.

I samband med Lillan Hedlunds nya tjänst får Svante Grahn, administrativ redaktionschef på tidningarna i Västmanland, ett utökat ansvar. Han kommer i framtiden ha samma roll för titlarna i Stockholmsregionen.

– Det känns enormt bra och tryggt att vi nu har skapat denna starka redaktionella ledning på Mittmedias titlar i Västmanland och i Stockholmsregionen, säger ansvarig utgivare på de berörda tidningarna, Daniel Nordström.

Lillan Hedlund tillträder sin nya tjänst i februari.Dela sidan: