Dela sidan:

Kaplan ägnar sig åt CRM och datadriven marknadsföring. Byrån har kontor i Stockholm och Köpenhamn. Nu presenterar de siffror ur det färska bokslutet för det brutna räkenskapsåret 2015/2016 (brutet i augusti).

Omsättningen uppgick till 80 miljoner kronor och rörelseresultatet landar på 13,8 miljoner. Det är nära en fördubbling jämfört med 7 miljoner året innan. Även antalet medarbetare steg från runt 50 till 80 personer. 
– Vi är så klart väldigt glada för vårt fina resultat – men det är också frukten av att marknaden inom datadriven marknadsföring och marketing technology har gått från att "det här borde vi kanske göra", till "det här måste vi göra", i kombination med mycket hårt och fokuserat arbete från alla våra kollegor under året, säger Linda Hellström, vice vd och partner på Kaplan i ett pressmeddelande.

Hon meddelar också att Kaplan nu söker fler nya medarbetare. Dela sidan: