Dela sidan:

Du har själv suttit där. Gamnacke ner i mobilen medan din partner eller familj gör samma sak. Förra året genomförde Sonos en studie som visade hur musik påverkar våra relationer och hur vi mår. Resultaten visade att musik får oss att umgås mer, ha mer sex och prata mer med varandra. De visade också att de tillfrågade samtidigt ville förändra vårt anti-sociala beteende.

Med sin nya kampanj "Wake up the silent home" vill Sonos hjälpa kunderna att förändra det här beteendet.

– Sonos har alltid jobbat för att fylla hem med bra ljud och musik, något som vi vet får oss att må bättre och som gynnar våra relationer. Med den här kampanjen vill vi inte bara få folk att prata om fenomenet utan också vara drivande i att hitta och föreslå lösningar, säger Ninni Lindertz, nordisk marknadschef på Sonos.

Kampanjen är producerad av amerikanska Anomaly.Dela sidan: