Dela sidan:

För Resumés läsare är Karolina Sandberg ett välbekant ansikte. Hennes inlägg "Varför säger de bästa upp sig?" blev en viral succé i början av januari. Nu byter hon själv jobb – från DDB till Oh My. Där hon blir projektledare för rörlig bild och podd.
– På Oh My får jag chansen att ta ett större ansvar för helheten, och det inom ett väldigt spännande och roligt område där det händer mycket och utvecklingspotentialen är stor. Dessutom har Oh My framstående ambitioner och lyckas kombinera goda resultat med bra företagskultur. Det är inspirerande, säger hon i en kommentar. 

På DDB Stockholm jobbade Karolina Sandberg med kunder som SVT, Volkswagen och Willys. Bland uppdragsgivarna hos hennes nya byrå finns CSN, Svenska kyrkan, Metro och TV4. Sedan starten 2011 har content- och digitalbyrån Oh My rekryterat en ny medarbetare per månad.
– Vår satsning på rörlig bild har varit bättre än väntat och det gör att vi måste göra en rad rekryteringar. Karolinas driv, nyfikenhet och hennes personlighet passar bra hos oss, menar Christian Albinsson, medgrundare och ansvarig för Oh My:s erbjudande inom rörlig bild och podd.


Dela sidan: