Dela sidan:

I "Therese & Zäta" står podcastduons Therese Lindgren och Therese Zätterqvists intressen och hjärtefrågor på agendan. Psykisk ohälsa och djurens rätt kommer att behandlas parallellt med skönhet och kul anekdoter från tjejernas liv.

Vi är så glada över att få producera den här podcasten som väldigt snabbt har växt och blivit en av våra största poddar. Den representerar både viktiga och lekfulla ämnen – det bästa från två världar, säger Amanda Schulman, kreativ chef Perfect Day Media i ett pressmeddelande. 

Calle Schulman och Pontus Gårdingers podcast "Schulman & Gårdinger" har premiär redan i dag och första avsnittet handlar om "självsamhet" och tiden efter en skilsmässa. Vardagliga anekdoter om att äta falukorv ensam i dåligt ljus, köpa två pizzor för att låtsas att man ska äta dem med någon och vikten av att bädda sin säng trots att ingen ser den.

Låneförmedlaren Consector är från första avsnittet årssponsor i "Schulman & Gårdinger".Dela sidan: