Dela sidan:

Stefan Rydén har arbetat med planning och varumärkesstrategier i snart 30 år. Han kommer närmast från Klirr och tidigare jobbat på Bates, Collaborate, SJ samt i egen verksamhet. Nu går han alltså över till pr-byrån Spotlight. 
– Det känns väldigt spännande att få jobba med planning och strategier i en PR-miljö. Spotlight har en prestigelös kultur som passar mig och som inspirerar till att göra skillnad för kunderna, säger han i ett pressmeddelande.

På Spotlight gläds man över sitt nytillskott: 
– Vi har samarbetat med Stefan under flera år och är väldigt glada att nu kunna knyta honom till oss på heltid. Med ett ännu vassare insiktsarbete kommer vi att skapa bättre underlag för våra kreativa processer och säkerställa att vi skapar rätt resultat för våra kunder, säger Axel Lagerbielke, vd på Spotlight.Dela sidan: