Dela sidan:

Från och med i år tillverkar Gina Tricot sina jeans med hållbar bomull. För att kommuncera detta har de tagit fram låten "The Way" med tillhörande musikvideo och webb-tv-serie.
– Att Gina Tricot vågade gå den här vägen är både modigt och inspirerande. Att väva ihop humor, lekfullhet och musik sitter fint ihop med målgruppen , säger OTW:s creative director Paul Jerndal som regisserat videon och tillsammans med Povel Olsson utgör duon Falcor som skrivit låten.

Huvudrollen spelas av Cissi Forss som är klädkedjans frontfigur. 
– Musikvideon och låttexten innehåller en del humor men samtidigt ett väldigt viktigt budskap. En slags Lady Gaga-vibb men på Cissi Forss egna vis och helt klart trovärdig eftersom vi verkligen åkte hela vägen till bomullsfälten i Indien och filmade de scenerna samtidigt som Cissi fick lära sig om Better Cotton Initiative, enligt Paul Jerndal.

Se videon här:Dela sidan: