Dela sidan:

Efter en pitch står det nu klart att Mediacom får förtroendet att jobba med Lindex i Sverige. 
– Vi letade efter en byrå med digital spetskompetens som kan ta oss vidare inom de digitala stegen av köpprocessen, samt med en utpräglad vilja att fortsätta bygga vårt Lindex-varumärke tillsammans med oss. Efter en grundlig mediebyråpitch, sedan i december, föll valet på MediaCom, säger Jenny Rydholm, Marketing Lindex Sverige, i ett pressmeddelande.

Pitchen innebär att Starcom tappar sitt uppdrag för klädkedjan. Att valet förr på Mediacom handlade bland annat om geografisk närhet med kontor i Göteborg samt god personkemi med teamet.
– Vi är fantastiskt stolta över att få börja jobba med Lindex. Det ska bli oerhört spännande att tillsammans få vidareutveckla det redan starka varumärke som Lindex är, kommenterar Maria Nordström, client services director på MediaCom.Dela sidan: