Dela sidan:

Ledarstudion grundades 2002 och har sedan dess jobbat för att utveckla människor inom det offentligas retorik, ledarskap och scennärvaro. I editKs uppdrag ingår att synliggöra Ledarstudion inom coachning och ledarskapsutveckling.

– Vi brinner för kvinnligt företagsledande och det är så roligt att få arbeta med en eldsjäl som Lena Ahlström vars affärsidé är enkel, genial och enormt effektiv, säger Edit Künstlicher, vd på editK.

Ledarstudion jobbar idag med kunder som Klarna, Ericsson och Ikano Bank.

– Som mindre entreprenörsföretag förstår editK min resa och utmaningar och har det fokus jag behöver just nu. Jag ser mycket fram emot detta samarbete med så engagerade och empatiska personer. editK kommer bli en perfekt PR-byrå för oss, säger Lena Ahlström, vd på Ledarstudion.

Det här är den andra kunden editK knyter till sig på två dagar, igår annonserade man att man även inleder samarbete med Apoteksgruppen.Dela sidan: