Dela sidan:

nyheter 365:s viralsajt Newsner har under våren tagit ytterligare kliv på den svenska viralmarknaden. Enligt analysföretaget EzyInsights ranking är Newsner Sveriges största publicist på Facebook.  Förra månaden slog de internationellt trafikrekord med 32 miljoner unika besökare. Sedan tidigare har man producerat innehåll på svenska, tyska, turkiska, spanska och engelska med en global månatlig räckvidd på 12 miljoner unika webbläsare. Nu väljer man att satsa vidare med innehåll på franska och holländska. 

– Man får nypa sig i armen när man ser de här siffrorna. Jag blir riktigt imponerad över våra redaktörer som lyckas leverera material som engagerar så många människor. Vi har höga förhoppningar på våra nya marknader men är också ödmjuka inför de utmaningar det innebär att etablera sig i ett nytt land, säger Johan Rikner, VD nyheter365.

Christian Ström som tidigare varit chef för nyheter365:s danska kontor kommer att leda satsningen.

– Christian har gjort ett superjobb i Danmark och tillsammans med det danska teamet har han lyckas göra Newsner Danmark till Danmarks tredje största publicist på Facebook på knappt ett år. Det känns jättekul att han kommer leda det här spännande projektet, säger Johan Rikner.


Dela sidan: