Dela sidan:

I november 2015 vann den unga kvinnan, som bor norr i Stockholmsområdet,18,4 miljoner kronor på en jackpot i Mr.Greens spel "Siberian Storm". Vinsten förändrade vinnarens liv.

I februari i år spelade hon "Mega Fortune" hos Mr.Green och tog hem en ny jackpot. Summan den här gången: 41,3 miljoner kronor. Vilket innebär nästan 60 mijoner kronor i vinst på ett år och tre månader.

 "Helt ofattbart. Man tror inte att det kan hända, även fast det har hänt tidigare. Innerst inne tror man sig veta att den här typen av saker inte händer, särskilt inte två gånger i rad! Helt ofattbart är allt jag kan säga.", skriver vinnaren i en kommentar.

Nu har Mr.Green valt att skapa marknadsföring kring den osannolika vinnaren. Hon har nämligen spelat in en radioreklam som kommer att börja sändas i slutet av mars. I reklamen, som är den första i sitt slag på den svenska marknaden, berättar hon om sin relation till Mr Green, och om sina båda jackpotvinster.

Inspelningen fångades även i en kort video som kommer att läggas ut på Mr Greens kanaler i samband med att radioreklamen startar.

David Nordberg, chief marketing officer på Mr Green Ltd kommenterar:

– Det är otroligt kul att vår unika dubbla megajackpotvinnare delar med sig av sin relation till Mr Green på det här sättet, i en "industry first" radiotestimonialreklam på den svenska marknaden.Dela sidan: