Dela sidan:

Kampanjen "Inner Gold" handlar om att alla har kapaciteten till guld inom sig. Till reklamfilmen har svenska rapparen Erik Lundin spelat in låten "Gold", producerad av Nils "Nisj" Svennem Lundberg. Zlatan Ibrahimovic delade för en tid med sig av Spotify-lista med de låtar som "ger honom inre styrka".

– Guld är inte reserverat för den som har råd. Alla har guld inom sig. Allt handlar om att veta att vem som helst kan glänsa, bara man kämpar tillräckligt hårt för att andra ska se det. berättar Erik Lundin i ett pressmeddelande.

Erik Lundin slog igenom stort för snart två år sedan med EP:n "Suedi" som belönades med P3 Guld för årets hiphop/soul. Lundin tog också hem vinsten i kategorierna årets textförfattare och årets hiphop/soul på Grammisgalan 2016. I slutet av 2016 släppte han sin andra EP "Välkommen hem".

Låten "Gold" finns tillgänglig på Spotify.Dela sidan: