Dela sidan:

Sedan 1917 har Columbia University i New York delat ut Pulitzerpris till framstående tidningar, journalister, författare och kompositörer. Årets storslam tog New York Times med vinster i kategorierna internationell rapportering, där man prisades för sin bevakning av Ryssland och Vladimir Putins internationella påverkansarbete, i kategorin featurejournalistik för journalisten C.J. Chivers artiklar om amerikanska soldaters problem med våld efter hemkomst från krig, och breaking news-fotografi för Daniel Berehulaks porträttering av Philippinernas krig mot droger.

Det mest prestigefyllda priset, "Allmänhetens tjänst", gick till New York Daily News och ProPublica för deras serie om hur fattiga amerikaner i strid mot lagen tvingas bort från sina bostäder av amerikansk polis. 

Läs hela vinnarlistan här.Dela sidan: