Dela sidan:

Det är Ford i Spanien som har tagit fram en avancerad protyp på en barnsäng som imiterar känslan av en bilfärd. Sängen är komplett med motorljud, belysning som liknar förbiswishande gatuljus samt rörelser som påminner om hur bilen åker på en kurvig väg. 

Insikten bakom sängen, som än så länge endast finns i ett exemplar, är att många små barn sover bättre i en åkande bil. Ford vill samtidigt passa på att marknadsföra sin familjemodell Ford Max. Om du händelsevis bor i Spanien kan du anmäla dig på en särskild webbplats att få möjligheten att prova på den högteknologiska prototypen.

Kampanjen hyllas bland annat av Adweek som skriver: 
"Med tanke på hur många bilkampanjer vi har skrivit om genom åren om bebisar som somnar i bilar, är vi chockade över att det tog så lång tid att göra verklighet av den här idén. Vi sätter upp den på vår önskelista och väntar på att den ska vinna massvis med priser". Dela sidan: